Tradiční rybí polévka ze Szegedu.

3 položek celkem
Pepř černý mletý 100g
Novinka
47 Kč

netto hmotnost: 100 g brutto hmotnost: 103 g trvanlivost: viz. na obalu Země původu: Viet Nam uskladněni: na suchém, chladném a před světlem...

Kód: 10092
Szegedi paprika sladká 100g
55 Kč

chuť: sladká netto hmotnost: 100 g brutto hmotnost: 103 g suroviny a výrobce: 100% maďarský produkt - Szeged uskladněni: na suchém a chladném místě,...

Kód: 10004
Szegedi paprika pálivá 100g
56 Kč

chuť: pálivá netto hmotnost: 100 g brutto hmotnost: 103 g suroviny a výrobce: 100% maďarský produkt - Szeged uskladněni: na suchém a chladném místě,...

Kód: 10005

 

Na 4 porce potřebujeme:

 

 

Příprava:

 

Do většího hrnce dáme kousky candátu, hlavy ze sumečka a kousky z kapra. Cibuli a česnek nakrájíme na menší kousky a vsypeme je do hrnce. Poté zalejeme 2 litry vody.

Přidáme sůl a pepř, přivedeme k varu, sebereme pěnu a zasypeme mletou paprikou.

Vaříme na prudkém ohni po dobu 25 minut.

Filety ze sumečka osolíme a odložíme bokem.

Po uplynutí doby vaření obsah polévky propasírujeme přes sítko a znovu přivedeme k varu, přidáme k tomu filety ze sumečka a vaříme dalších 10 – 15 minut.

Podáváme horké s čerstvým chlebem a pálivou paprikou.

 

60 minut / příprava 20 min. + vaření 40 min.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení