Sladká mletá paprika 100 g - „BIO Szegedi paprika“. Chráněné označení původu.

Kód: 10001
4 hodnocení
Značka: RUBIN
99 Kč 88,39 Kč bez DPH
Skladem
chuť: sladká
netto hmotnost: 100 g
brutto hmotnost: 110 g
suroviny a výrobce: 100% maďarský produkt - Szeged
vyrábí: RUBIN Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. 
H-6771 Szeged-Szőreg, Szerb u. 173.
uskladněni: na suchém a chladném místě, chráněném před světlem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Můžete si být jisti, že výrobek je z vysoce kvalitní BIO papriky, 100% maďarský produkt. Skladujte na suchém a chladném místě chráněném před světlem.
 

Ve světě jídel je cenou "Oscar".  Krátce a stručně, logo Great Taste je symbolem, kterému můžete věřit a které zaručuje, že při nákupu jídla nebo pití s takovým logem se do Vašeho nákupního koše dostal opravdu výjimečně kvalitní produkt.



Na anglické soutěži Great Taste charakterizoval rozhodčí komise naši Bio Segedínskou mletou papriku (Bio Szegedi Fűszerpaprika) takto:

„Krásná, jasná barva a čerstvé, živé aroma. Při ochutnávání jsme mohli ucítit výjimečně chutné aroma a na pozadí jemnou, téměř necitelnou hořkou příchuť. Vynikající a originální chutě. Tento produkt jsme si opravdu velmi oblíbili.“


V případě Segedínské mleté červené papriky značka „Označení původu pod ochranou“ ("Oltalom alatt álló eredetmegjelölés") nebo "OEM" znamená, že se výroba tohoto produktu a technologie při ní použitá, od vypěstování  semen papriky (jedině segedinských odrůd papriky) až do konečné fáze mletí a balení papriky, musí provést pod přísným dohledem, a to v segedínské pěstitelské oblasti.

RUBIN Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. je zpracovatelská společnost ze Szegedu s 28-ti letou tradicí. Je 100% maďarským vlastnictvím a působí v Szegedu, centru pěstování paprik na koření. Založena byla v dubnu 1992 a tehdy započala její dlouhodobá spolupráce s jednou maďarskou velkopěstírnou, odkud trvale získává kvalitní maďarský základní materiál.

V listopadu 1995 obdrželi ISO: 9000, osvědčení o kvalitě. V tomto roce se přestěhovali do větších podnikových prostorů. Zde začali používat k mletí kamenný mlýn, který byl postavený z nerezavějícího materiálu. K dispozici mají vlastní laboratoř, ve které mohou měřit obsah barvy a vlhkost paprik. Soustavnou kontrolu výroby provádí vedoucí laboratoře.